A nevem Keppel Ákos. Világ életemben vonzott a technika fejlődése, a különböző kütyük alkalmazása, használhatósága. Lényegében minden elektrotechnikai témához nagyon nyitottan állok. Sokáig terveztem, hogy informatikusnak tanulok, de mivel ott nem lett volna akkora szerepe a közvetlen emberi kapcsolatoknak, ezért más terület felé kezdtem érdeklődni, ami a fotográfia lett.
A gimnáziumi érettségi után azonnal a vizuális kultúrával kezdtem foglalkozni. Egyetemen alap és mesterdiplomát szereztem média szakon, közben felvételt nyertem a Magyar Újságírók Országos Szövetségének fotóriporter szakára, amit sikeresen elvégeztem. A tanulás utolsó formális lépése a Fotográfus és fotótermékkereskedő OKJ elvégzése volt.
Az emberközpontú hozzáállásom miatt az esküvők fotózása vált a fő profilommá, de minden olyan témába szívesen vágok bele, aminek központjában az emberábrázolás áll a fókuszban.
Több nagyobb hazai és külföldi cégnek fotóztam, üzleti megbeszélések, tárgyalások, arculati képek. Amikre a legbüszkébb vagyok: Canon Magyarország, OMV, SMART times Budapest, KDB Bank Europe.
Nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy-egy fotózás után sem ér véget a kapcsolat az ügyfeleimmel, így már évek óta tartó partneri kapcsolatokkal rendelkezem.

Portfolióm másik spektruma a sokrétű műtárgyfotózás, melynek a teljesség igénye nélküli összefoglalója a www.mansfeldgaleria.hu - ahol a műtárgyfotók mellett a weboldalt is én szerkesztettem.

Back to Top